Op 25 januari 2023 was er een Bewustwoordings Buurtevent in buurtkamer de Gansjes voor de Meerwaldt Buurt door het VuilnisOproer.Het VuilnisOproer wil mensen samenbrengen tijdens bijeenkomsten zodat ze ideeën (soms zelfs frustraties) kunnen delen en oplossingen kunnen bedenken!

Vaak komen leden wat uitleg geven en begeleiden met prikken. Ook nodigen we de gemeente uit en organiseren we leuke activiteiten voor kids!

Zo was er dit keer weer een prachtige workshop voor de kinderen verzorgd door Geesje Stroo, warme chocomel, poffertjes en pannenkoeken verzorgt door Danielle van buurtkamer de Gansjes.

Aanwezig waren ook gebiedsmakelaar Saliha, buurtconciërge Jolanda, Nazmi van het dagelijks bestuur, Sibbele van Eigenwijks, Pantar, Jan & Anne van het VuilnisOproer. We zijn met meerdere groepen kinderen van omliggende scholen wezen prikken en het was een zeer geslaagde middag!
Mede mogelijk gemaakt door: EigenHaard, Rochdale, Herman & Danielle van buurtkamer de Gansjes en het VuilnisOproer.SAVE THE DATES:
Er komen in maart 2023 ook weer nieuwe bewustwoordings buurtevents aan!
Op woensdag 15 maart 14:00 – 17:00 komt er een bewustwordings buurtevent met Moederskracht op de Burgemeester van Leeuwenlaan 71
&
Op woensdag 22 maart starten we op feestelijke wijze de nieuwe maandelijkse prikacties van Dock op de Confuciusspeeltuin!


Meer informatie hierover volgt snel!